Рецепти за:
основни ястия – с дивеч![]() |
от |
![]() Mihaela |
Пълнен печен заек с ориз на фурна
Заекът (3 кг) се почиства от вътрешностите, като дробчетата му се запазват, тъй като ще се използват за …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
от |
![]() Гергана |
Огретен с картофи, тиква и колбаси
Първата стъпка от рецептата за огретен с картофи, тиква и колбаси е подготовката на продуктите. Нарежете почистените тиква и …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Василка |
Пълнени патладжани с кайма и бешамел
Патладжаните (3 бр) се разрязват по дължина заедно с дръжките и се издълбават така, че да се получат лодки. …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
от |
![]() Константин Шишков |
Пълнен заек
Заекът (3 кг) се почиства от вътрешностите, като дробчетата му се запазват, тъй като ще се използват за …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Neti |
Заек с топено сирене
Заекът се нарязва на порции и се поръсва с подправките и нарязания на ситно чесън. Слага се в иенска тенджера, …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Ivo |
Задушен заек с зеленчуци
Заекът се оставя да престои във вода и 3/4 ч.ч. оцет за еднo денонощие. Нарязва се на порции и се запържва …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |