Рецепти за:
предястия – с месо![]() |
от |
![]() Ivana |
Панирани пилешки хапки
Пилешкото филе (800 г) се нарязва на хапки. Смесват се зехтинът (2 с.л.), соевият сос (2 с.л.), сокът …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
от |
![]() Венета Шишкова |
Патладжан в бекон
Патладжанът се нарязва на тънки парчета по дължина. Осолява се и се оставя за 1 час. Измива се и се …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Мони |
Бързи шишчета
Парчетата шунка се нарязват на 12 лентички. Намазват се с горчица, кашкавалът се намазва с доматено пюре. Във всяка …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Ivito |
Печена луканка с кашакавал
Луканката се нарязва на тънки пърчета и се нарежда в метален съд. Отгоре се поставя нарязания на тънки пърчета кашкавал …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Ivo |
Телешки език с винен сос
Езикът се сварява в подсолена вода, след което се обелва и се реже на тънки ивици. Лука се запържва …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Becc |
Телешки език с хрян
Телешкия език се измива много добре и се сварява във подсолена вода заедно с дръжки от магданоз. След това езика се …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Anna |
Пълнени картофи с кайма
В тиган се запържва каймата, нарязания лук, яйцето, счукания чесън и сол. Картофите се сваряват, обелват и …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Ivo |
Телешки език с маслинов сос
Езикът се накисва в студена вода и се оставя да престои 1 нош. След това се пържи в олио. В олио …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Sia |
Телешки бъбреци с гъби
Гъбите се почистват и нарязват на филии. Пържат се в маслото. Бъбреците се почистват от тлъстините и се режат на дълги …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Becc |
Пилешки сърца на фурна
Лука се нарязва на ситно и заедно с измитите и почистени сърца се слагат в олио на силен котлон. Добавя …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Sia |
Свински език с гъби
Свинските езици се слагат в тенджера заедно с дафиновия лист, зърна черен пипер и бахар. Поливат се с вода …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Becc |
Пилешки воденички в масло
Воденичките се сваряват в подсолена вода. Изцеждат се и се поставят в тиган с нагорещено масло. Запържват се за няколко …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() lusi84 |
Пилешки дробчета с гъби
Дробчетата се изчистват, измиват и отцеждат. Лукът и гъбите се нарязват на филийки. Лука запържва в мазнина, след …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Cherry |
Предястие от агнешки бял дроб
Агнешкият дроб се сварява в подсолена вода. След това се почиства от жилките и се нарязва на дребни ивици. Маслото, …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
от |
![]() Cherry |
Фунийки от шунка с пастет от дроб
Шунката се нарязва на правоъгълни парчета, които се оформят като фунийки. Фунийките се пълнят с пастет и върху пастета …![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |