Добави рецепти

Фасул чорба




Необходими продукти

500 г фасул
200 г кромид Лук
2 сушени червени Чушки
2 моркова
1 ч.л. сушен магданоз
1 ч.л. сушен джоджен
оцет
1 и 1/2 с.л. олио
1 с.л. сол


Начин на приготвяне

Фасулът се накисва в студена вода и се оставя да престои така една нощ. Водата се изхвърля, добавя се нова вода, добавят се нарязания лук, моркови, сушените чушки и олио. Оставя се така да ври.

След сваряване на фасула се прибавя сол, джоджен, магданоз и оцет.



Свързани рецепти

Агне и дроб-сарма в пещ

Агне и дроб-сарма в пещ

Време на еприготвяне 90 минути Порции 12 порции
Задушен заек с зеленчуци

Задушен заек с зеленчуци

Време на еприготвяне 120 минути Порции 3 порции

Кулинар




lusi84
рецепти 22 рецепти



Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

Хипермаркети HITТЕМПО
Пикадили
Roda
верига супермаркети My MarketT Market
CBAProMarket
LIDL