Добави рецепти

Постен фасул




Необходими продукти

500 гр. зрял фасул
2 ч.л. сол
2 моркова
3-4 сушени червени Чушки
1 глава Лук
100 гр. олио
джоджен
магданоз


Начин на приготвяне

Фасула се оставя накиснат във вода за около 2-3 часа, след което водата се сменя и се оставя да стои накиснат една нощ.

На следващия ден се измива добре и в нова вода се слага да се вари с нарязаните моркови, лук, сушените чушки и олиото.

След като фасула се свари се добавят подправките и е готов.



Свързани рецепти

Агне и дроб-сарма в пещ

Агне и дроб-сарма в пещ

Време на еприготвяне 90 минути Порции 12 порции
Пикантно пържено пиле

Пикантно пържено пиле

Време на еприготвяне 80 минути Порции 8 порции
Хапки с пастет от маслини

Хапки с пастет от маслини

Време на еприготвяне 30 минути Порции 3 порции
Крем Шоко-ванила

Крем Шоко-ванила

Време на еприготвяне 20 минути Порции 6 порции

Кулинар




Илияна
рецепти 11 рецепти



Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

ProMarket
Хипермаркети HITCBA
верига супермаркети My MarketT Market
ПикадилиТЕМПО
LIDL
Roda