Добави рецепти

Печен паламуд




Необходими продукти

1 кг паламуд
4 глави Лук
4 домата
сол
черен пипер
олио


Начин на приготвяне

Лука се нарязва и се запържва в олио. Запържения лук се изсипва в тавичка и върху него се нарежда изчистената и осолена риба. Поръсва се с червен пипер и върху рибата се нареждат доматите нарязани на филийки. Полива се равномерно с 4 с.л. олио и се пече в умерена фурна.



Свързани рецепти

Агне и дроб-сарма в пещ

Агне и дроб-сарма в пещ

Време на еприготвяне 90 минути Порции 12 порции
Канелони с доматен сос

Канелони с доматен сос

Време на еприготвяне 80 минути Порции 4 порции
Хапки с пастет от маслини

Хапки с пастет от маслини

Време на еприготвяне 30 минути Порции 3 порции
Салата Вкусотийка

Салата Вкусотийка

Време на еприготвяне 15 минути Порции 1 порции

Кулинар




Мони
рецепти 18 рецепти



Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

ПикадилиRoda
T Market
Хипермаркети HIT
CBA
ProMarketверига супермаркети My Market
ТЕМПОLIDL