Добави рецепти

Пържена риба с чеснов сос




Необходими продукти

600 гр. риба
7-8 скилидки чесън
1/2 к.ч. оцет
сок от 1/2 лимон
сол
брашно
олио


Начин на приготвяне

Рибата се нарязва на филийки и се посолява и намазва с лимонов сок. Оставя се така 30 минути.

След това рибата се овалва в брашно и се изпържва в тиган.

Чесънът се счуква хубаво със сол и се добавя оцета. Сместа се загрява и се разбърква добре докато стане хомогенна. След с нея се залива изпържената риба.



Свързани рецепти

Панирани пилешки хапки

Панирани пилешки хапки

Време на еприготвяне 30 минути Порции 4 порции
Питка с паричка

Питка с паричка

Време на еприготвяне 130 минути Порции 10 порции

Кулинар




Adriana
рецепти 4 рецепти

здравейте на всички


Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

ТЕМПО
LIDLT Market
Хипермаркети HIT
ПикадилиProMarket
Roda
верига супермаркети My Market
CBA