Добави рецепти

Лаврак на фурна




Необходими продукти

3 бр. лаврак
700 г картофи
2 глави Лук
2 бр. моркови
250 г гъби печурки
1 бр. домат
100 мл бяло вино
лимон
подправки по избор – розмарин, черен пипер, целина, магданоз, копър


Начин на приготвяне

Почистените риби се осоляват и подправят с подправките и лимона. Зеленчуците се нарязват във форми по-желание и поставят в намазана с масло тава. Поръсват се със сол, подправки и бялото вино. Върху тях се подреждат рибите. Всичко се полива с олио и се пече 45 минути под фолио. След отстраняване на фолиото печенето продължава още 15 минути.



Свързани рецепти

Канелони с доматен сос

Канелони с доматен сос

Време на еприготвяне 80 минути Порции 4 порции
Пухкавия кекс

Пухкавия кекс

Време на еприготвяне 45 минути Порции 10 порции

Кулинар






Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

Roda
Хипермаркети HITверига супермаркети My Market
LIDLT Market
ProMarket
CBA
Пикадили
ТЕМПО