Добави рецепти

Бобена супа




Необходими продукти

200 г боб
1 глава Лук
1 морков
1 зелена чушка
1 домат
1 щип. джоджен
1 връзка магданоз
чубрица
сол
2 с.л. олио


Начин на приготвяне

Бобът (200 г) се вари без сол до полуомекване, след което се отцежда и измива.
Залива се пак със студена вода и се вари до пълна готовност заедно със ситно нарязаните лук (1 глава), морков (1 бр), чушка (1 бр), олиото (2 с.л.), солта, джодженът и чубрицата.
В края на готвенето се добавя настърганият червен домат (1 бр) и чорбата се оставя да поври 3-5 минути.
Чорбата се поднася гореща, поръсена със ситно нарязан магданоз.



Свързани рецепти

Мусака с кайма и заливка

Мусака с кайма и заливка

Време на еприготвяне 60 минути Порции 6 порции
Боб с наденица в гювеч

Боб с наденица в гювеч

Време на еприготвяне 170 минути Порции 5 порции
Хапки с пастет от маслини

Хапки с пастет от маслини

Време на еприготвяне 30 минути Порции 3 порции
Содена питка

Содена питка

Време на еприготвяне 120 минути Порции 8 порции

Кулинар






Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

LIDLТЕМПО
CBAПикадили
верига супермаркети My MarketT Market
RodaСупермаркети Европа
ProMarket
Хипермаркети HIT