Добави рецепти

Често задавани въпроси

Защо да се регистрирам ?

Регистрацията във Vkysno.bg ще Ви даде възможност да запазвате и споделяте вашите рецепти, както и да създадете собствена „готварска книга”, в която да събирате любими рецепти от други потребители. Регистрацията ще Ви позволи и да оценявате или да добавяте коментари към рецептите.

Как да добавя рецепта ?

За да добавите рецепта трябва да се регистрирате във Vkysno.bg, след което може да добавите рецепта от бутона „Добави рецепта” намиращ се в дясната част на екрана.

От къде да добавя снимка и информация към профилът ми ?

Снимка и информация към вашият профил може да добавите от страница „Настройки”. До нея може да стигнете, като кликнете върху името си в горният десен ъгъл на екрана и изберете „Настройки” от падащото меню.

Мога ли да сменя потребителското си име ?

Да може да смените потребителското си име от страница „Настройки”. До нея може да стигнете, като кликнете върху името си в горният десен ъгъл на екрана и изберете „Настройки” от падащото меню.

Какво означава да разреша на други кулинари да добавят снимки към моя рецепта ?

Разрешаването на други кулинари да качват снимки към вашите рецепти Ви дава възможност да видите как другите хора аранжират и подреждат ястието, като същевременно създава приятна за разглеждане галерия. За да позволите качването на снимки от други кулинари е необходимо да сложите тик в полето „Разрешавам други кулинари да добавят снимки в моите рецепти” намиращо се във формата за добавяне на рецепта.

Как да променя вече добавена рецепта ?

За да промените вече добавена рецепта трябва да отидете във вашият профил и да натиснете бутона „Промени”, който се показва до името на рецептата, когато поставите мишката върху някоя от вече добавените от вас рецепти.

Мога ли да изтрия коментар под моя рецепта ?

Няма как да изтриете някой от коментарите към вашите рецепти. Екипът ни проверява дали всички добавени коментари отговарят на поставените условия, но ще се радваме да ни сигнализирате при нередност или ако намирате някой от коментарите за обиден.

Как да добавя снимка към рецепта добавена от друг кулинар ?

За да добавите снимка към рецепта добавена от друг кулинар, той трябва да е разрешил на други потребители да добавят снимки към неговата рецепта. В случай, че добавянето е разрешено под снимката в рецептата ще се появи малък бутон „Добави снимка”. Натискайки го ще може да изберете снимка от вашият компютър.

Защо снимката към рецептата ми не може да се качи ?

Техническите изисквания за добавяне на снимка са тя да е голяма до 7mb и да в един от следните формати: Jpeg или PNG . Ако имате проблем с качването на снимка проверете дали са спазени техническите изисквания. Ако снимката отговаря на изисквания, но въпреки това не може да я качите може да ни изпратите e-mail съдържащ снимката и линк към рецептата, в която искате да я добавите. Ние ще проверим проблема и ще Ви отговорим.

Как мога да сменя паролата на профилът си ?

Може да смените паролата на профилът си от страница „Настройки”. До нея може да стигнете, като кликнете върху името си в горният десен ъгъл на екрана и изберете „Настройки” от падащото меню.

Как мога да изтрия своя акаунт ?

Може да изтрите своя профил от страница „Настройки”. До нея може да стигнете, като кликнете върху името си в горният десен ъгъл на екрана и изберете „Настройки” от падащото меню.

 

Ако имате проблем, който е довел до желанието да изтриете вашият профил, молим да ни сигнализирате и ще се опитаме да го решим. Ако все пак желаете да изтриете вашият профил знайте, че сте добре дошли отново по всяко време.

Имате друг въпрос ?

Ако не сте намерили отговор на вашите въпроси може да се свържете с нас от тук.Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти
Промоционални брошури

Penny MarketCBA
ТЕМПОProMarket
LIDLRoda
T MarketПикадили
Супермаркети ЕвропаХипермаркети HIT
верига супермаркети My MarketCarrefour
БилаФантастико