Добави рецепти

Пържен ориз с кашкавал




Необходими продукти

1 чаша дългозърнест ориз
100 грама настърган кашкавал
олио
черен пипер


Начин на приготвяне

Оризът се измива добре, след което се изсипва в тиган с олио и се запържва докато стане прозрачен. Поръсва се с черен пипер и се добавят две чаши вода. Вари се докато водата изври и накрая се смесва с настъргания кашкавал. Разбърква се добре и се сервира.



Свързани рецепти

Агне и дроб-сарма в пещ

Агне и дроб-сарма в пещ

Време на еприготвяне 90 минути Порции 12 порции
Канелони с доматен сос

Канелони с доматен сос

Време на еприготвяне 80 минути Порции 4 порции
Турска питка за дюнер

Турска питка за дюнер

Време на еприготвяне 60 минути Порции 6 порции

Кулинар




Margarita
рецепти 27 рецепти



Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

Roda
Пикадиливерига супермаркети My Market
CBA
LIDL
ТЕМПО
T Market
ProMarketХипермаркети HIT