Добави рецепти

Условия за ползване

 

 

Общи условия


Право на ползване на съдържанието на vkysno.bg  имат всички лица без ограничения. Моля прочетете правилата внимателно. Тези правила представляват ДОГОВОР между Вас и Експо България ООД, с който получавате правото да използвате безплатно услугите на сайта. Използването на сайта означава, че сте съгласни с тях. Ако не сте съгласни с правилата на това споразумение трябва да спрете да използвате сайта незабавно.  


Авторски права


Съдържанието на сайта e под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Освен ако не е посочено нещо друго, логото, текстовете, фото материали, дизайна  публикувани в сайта са собственост на Експо България ООД.

Използването на текстове и снимки от vkysno.bg е разрешено, само при условие, че се посочи източника и се добави линк към www.vkysno.bg. Поставянето на връзки към www.vkysno.bg  е свободно.
Експо България ООД може да премахне вашите Собствени материали в Сайта, прекрати профила ви или забрани посещение на Сайта за потребители които нарушават интелектуална собственост или авторски права на други потребители.
Експо България ООД си запазва правото да извършва промени в дизайна, съдържанието и условията за ползване без предварително уведомление.

Регистрация


Експо България ООД изисква регистрация от потребителите за получаване на достъп до някои услуги. Регистрацията в vkysno.bg не изисква задължително предоставяне на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни. Експо България ООД си запазва правото да прецени дали да предостави профил на потребителя, да отстрани потребителски профили, които счита за неприемливи, както и в случай, на нарушаване на настоящите правила за ползване.  С регистрацията си в сайта потребителите се съгласяват да получават електронни съобщения от Експо България ООД.

 

Отговорсности


Експо България ООД полага усилия за поддържане на възможно най-достоверна информацията в сайта. Въпреки това не са изключени пропуски или несъответствия. Експо България ООД не носи отговорност за:
– Евентуални вреди, реални или въображаеми, възникнали или свързани с достъпа или липсата на достъп до сайта и използването на съдържанието на сайта.
– Коментарите, рецептите и фото материалите добавяни от потребители
– Съдържанието на рекламите

– www.vkysno.bg може да показва линкове към други сайтове или източници на информация. С използването на Сайта вие сте съгласни, че Експо България ООД не носи отговорност за: достъпността или точността на подобни сайтове или източници; съдържанието им; продуктите или услугите които те предлагат. Ползването на тези сайтове е изцяло на ваша отговорност.

 

Промени


Експо България ООД си запазва правото да извършва промени в настоящите Правила и условия, като своевременно публикува тези промени в сайтаДобави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти
Промоционални брошури

Супермаркети ЕвропаCarrefour
RodaПикадили
CBAверига супермаркети My Market
ТЕМПОБила
Penny MarketФантастико
T MarketLIDL
Хипермаркети HITProMarket