Добави рецепти

Унгарска салата




Необходими продукти

500 гр. телешко месо
2 глави Лук
1,5 кг картофи
300 гр. мариновани червени Чушки
100 мл олио
щипка черен пипер
250-300 гр. кетчуп
връзка магданоз
сол


Начин на приготвяне

Телешкото месо се сварява и се оставя да изстине. Нарязва се на жулиени и се поставя в купа.

Картофите се сваряват и се обелват. Нарязват се на половина по дължина и после на филийки. Лука също се нарязва на филийки. Чушките се режат на едри парчета.

Всичко се добавя в купата и се разбърква добре. Подправя се с черния пипер и накълцания магданоз и отново се бърка.

Накрая се полива с олиото и кетчупа и се разбърква.



Свързани рецепти

Мусака с кайма и заливка

Мусака с кайма и заливка

Време на еприготвяне 60 минути Порции 6 порции
Агне и дроб-сарма в пещ

Агне и дроб-сарма в пещ

Време на еприготвяне 90 минути Порции 12 порции
Хапки с пастет от маслини

Хапки с пастет от маслини

Време на еприготвяне 30 минути Порции 3 порции

Кулинар




Ivo
рецепти 18 рецепти



Добави рецепти

Търсене на рецепти


Търсене по продукти




Промоционални брошури

CBAверига супермаркети My Market
LIDL
Roda
T Market
ПикадилиХипермаркети HIT
ТЕМПОProMarket